20.Jan.2023 Tampere / Elektronimusiikkikonsertti

Started by pentd, January 04, 2023, 10:02:44 PM

Previous topic - Next topic

pentd

So i'm organizing another student concert at Tampere Konservatorio. Not the noisiest but certainly experimental with freak folk semi-legend KUUPUU and video synthesis wizards Matti Haaponiemi & Sanna Saastamoinen. Free entrance / donation

Tervetuloa oppilaskonserttiin:



Tampereen Konservatorion Pyynikkisalissa kuullaan jälleen elektronimusiikkia, kun kaiuttimista vyöryy eliittitaajuuksia alan erikoishahmoilta.

KUUPUU
Kuupuu on Jonna Karankan supersuhinaprojekti, jonka ensimmäiset julkaisut pamahtivat maailmalle 20 vuotta sitten. Outoja taajuuksia, luuppeja, vedenalaista loitsuamista ja nyrjähtänyttä vapaafolkkia yhdistävä soundikudos on herättänyt huomiota ympäri maailmaa, ja Kuupuun levyjä on ilmestynyt kotimaan lisäksi USA.ssa ja Japanissa.

MASA miracles
Esitys on omintakeinen yhdistelmä itserakennettua modulaarisyntetisaattoria ja kuvasynteesiä, jonka takana ovat tanssitaiteilija Matti Haaponiemi sekä kuvataiteilija Sanna Saastamoinen. Monitaiteellisesta työstään tunnetut taiteilijat tuovat saliin hämmentävän yhdistelmän sähkösignaalin visualisointia sekä aaltomuotojen manipulaatiota.

Konsertin avaa Pentti Dassum, joka soittaa nelikanavateoksen "Musiikkia Kolmelle Kartiolle". Teos rakentuu oskillaattorien ja konkreettisten nauhaluuppien dialogista, sekä oskilloskoopin projisoinnista. Materiaali on kerätty konservatorion Sähkömusiikkilabran modulaarisynteesikalustolla sekä Umpio-projektin meluarkistoista. Teos on yksi osa kartiomusiikkisarjasta.

Pe.20.1.2023
Tampereen Konservatorion Pyynikkisali
Ovet klo.19
Vapaa pääsy / Kolehti

www.jonnakaranka.com
www.mattihaaponiemi.fi
www.instagram.com/masamiracles/
www.umpio.com
www.tampereenkonservatorio.fi