15.9.18 VIRRAT, FINLAND. Pain Nail, Tervahäät, Abyssion, BRF.

Started by FreakAnimalFinland, July 25, 2018, 09:09:59 AM

Previous topic - Next topic

FreakAnimalFinland




Virroilla eräällä kylätalolla pidettävässä kutsuvierastilaisuudessa ajankohtana 15.09.2018 soittavat ABYSSION (post-punkish black metal psychedelia), BLOOD RED FOG (melancholic black metal), PAIN NAIL (power electronics & industrial), TERVAHÄÄT (ritualistic folk & neo-folk). Infot lokaatiosta, soittoajoista ynnä muista käytännön yksityiskohdista julkistetaan myöhemmin.

Lippujen hinta 10eur. Paikan päällä yöpymismahdollisuus, joten kannattaa varata makuupussit ja patjat mukaan. Omat juomat suositeltavaa ottaa mukaan. Tapahtuman päivityksiä voi seurata täältä: https://www.facebook.com/events/122875095027341

HUOM! Osallistuminen tilaisuuteen vaatii ilmottautumisen etukäteen.

Tiedustelut ja ilmottautumiset mailiin: feuerpublications (at) gmail . com
E-mail: fanimal +a+ cfprod,com
MAGAZINE: http://www.special-interests.net
LABEL / DISTRIBUTION: FREAK ANIMAL http://www.nhfastore.net

Feuer Publications

TERVAHÄÄT :: ritualistic folk & neo-folk

'Taival'

Ritualistisen folkin ja ambientin välimaastossa polveileva Tervahäät reflektoi monieleisesti suomalaista sielunmaisemaa; kotitekoisten instrumenttien ruosteinen pauke ja kynttilän kajon lomassa lausuttujen runojen sointi kaikuu villinä ja vapaana kuin kesyttämätön luonto ikään. Esi-isiemme verenperintö lepää Tervahäiden musiikissa.

* * * * *

PAIN NAIL :: power electronics & industrial

'Tyhjyyden kammo'

Syvältä kotimaisen noisen ja voimaelektroniikan undergroundin liejusta ponnistaa lahtelais-duo Pain Nail, haastaen positiivisen elämän diskurssin kylmällä ja riipivällä analogi-kirskunalla. Pain Nail on meditaativinen ja salakavalan vähäeleinen lopunaikojen kontemplaatiossaan.

* * * * *

BLOOD RED FOG :: melancholic black metal

'Black Hole Soul'

Alkujaan yhden miehen hengentuotoksena siinnyt Blood Red Fog on ehtinyt neljän täyspitkän ja lukuisten split- ja mini-julkaisuiden jälkeen kypsään ikään, jonka myötä visio on teroittunut ajan saatossa äärimmäisen teräväksi ja verenpunaiseksi; kuoleman kaikkivoipaisuus niin ulkoisesti kuin sisäisesti on Blood Red Fogilla teemojen keskiössä, melankolisen black metallin toimiessa auraalisena kanavana milloin lähes simbergmaisiin miellemaisemiin kohoten ja aggressiivisesti Tuonelan vesiin vajoten.

* * * * *

ABYSSION :: post-punkish black metal psychedelia

'Ajatus kirkastuu'

Suomen Branikaldiksikin haukuttu Abyssion on perisuomalaisen kilipäisyyden ja visionäärisyyden rajamailla: Kuuntelija havahtuu pohtimaan Abyssionin musiikkia kuullessaan, resoinoiko osittain post-punkahtavasti räiskyvä psykedeelinen black metal jostain kosmisen ulottuvuuden perimmäisiltä alueilta vai onko kyseessä vain kylähullujen impulsiivinen mutta pirullisen tarttuva tapa ilmaista itseään? Oli kuinka hyvänsä, Abyssion haistattaa keskinkertaisuudelle kuminkatkuiset paskat.

Feuer Publications

Lauantaina! Vielä ehtii perjantaihin asti ilmottautumisiaan lähetellä sähköpostiimme.