Special Interest
October 20, 2019, 11:15:48 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Forum glitches  (Read 4344 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Force Neurotic
Heavy user
****
Offline Offline

Posts: 446



WWW
« on: September 29, 2016, 08:22:05 PM »

Not sure how to phrase this, being that I'm not very computer-savvy, but is anyone else getting an error message when trying to reply to emails?

Says something like "last posting from your IP address was less than 45 seconds ago, please try again later." However, this is definitely not the case, as I'd logged in to reply to an old message, hadn't posted once this login session. I'd definitely like to reply to these!
Logged

david lloyd jones
Diehard user
*****
Offline Offline

Posts: 1195



« Reply #1 on: September 29, 2016, 09:51:54 PM »

Not sure how to phrase this, being that I'm not very computer-savvy, but is anyone else getting an error message when trying to reply to emails?

Says something like "last posting from your IP address was less than 45 seconds ago, please try again later." However, this is definitely not the case, as I'd logged in to reply to an old message, hadn't posted once this login session. I'd definitely like to reply to these!

no issues from UK, or individual account.
hope your issue resolves soon.
Logged
absurdexposition
Diehard user
*****
Offline Offline

Posts: 678


WWW
« Reply #2 on: September 30, 2016, 02:52:02 AM »

This happens to me every single time. I now just log in and wait a while before replying to anything.
Logged

Scream & Writhe distro and Absurd Exposition label
Montreal, QC
https://www.screamandwrithe.com

Primitive Isolation Tactics
FreakAnimalFinland
MODERATOR
Administrator
Overkill user
*******
Offline Offline

Posts: 4159



WWW
« Reply #3 on: October 02, 2016, 08:55:05 AM »

I have never had, and it is very rare case I hear it from people.
Forum software is up-to-date. I do the maintenance rather often, and no error reports, beyond people just trying to log in with incorrect passwords all the time.

However, knowing vast variety of browsers, computer systems, connection types, cookie settings, etc, I'm sure free forum software that's rather old (compared to swiftly changing nature of equipment), is bound to have some glitches once in a while with someone.

There have been odd changes, such as system how new members are being approved. Old one was much better, but the new system often results that people get approved roughly once a week when I remember to do it.
Logged

E-mail: fanimal +a+ cfprod,com
MAGAZINE: http://www.special-interests.net
LABEL / DISTRIBUTION: FREAK ANIMAL http://www.nhfastore.net
bitewerksMTB
Overkill user
******
Offline Offline

Posts: 2515


WWW
« Reply #4 on: October 16, 2016, 10:51:37 PM »

This is the one I'm getting trying to send a pm:

"Access forbidden!

You don't have permission to access the requested object. It is either read-protected or not readable by the server.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 403
www.special-interests.net
Sun Oct 16 23:48:35 2016
Apache "

Logged

FreakAnimalFinland
MODERATOR
Administrator
Overkill user
*******
Offline Offline

Posts: 4159



WWW
« Reply #5 on: October 17, 2016, 08:46:59 AM »

You received my mail saying the member you try to PM, doesn't exists. So most likely left the forum and deleted account. You can see it if status is... "guest" (I recall).

According to moderators tools, there are no errors in the forum software. All has been fixed and updated.
What I see from error log is that A LOT of people put wrong passwords, all the time. That's almost only thing what appears in error-log reports.
Logged

E-mail: fanimal +a+ cfprod,com
MAGAZINE: http://www.special-interests.net
LABEL / DISTRIBUTION: FREAK ANIMAL http://www.nhfastore.net
david lloyd jones
Diehard user
*****
Offline Offline

Posts: 1195



« Reply #6 on: December 08, 2016, 05:33:24 PM »

when logging in, it has been 01.12.16 since that day and not getting up to date posts-this may be a sync issue with me, but getting Si messages via mail
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.1 seconds with 19 queries.