Special Interest
March 07, 2021, 10:34:09 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 12.10.2012 Helsinki, VATICAN SHADOW / TIM HECKER  (Read 1477 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
FreakAnimalFinland
MODERATOR
Administrator
Overkill user
*******
Offline Offline

Posts: 4414WWW
« on: September 01, 2012, 08:30:23 AM »

Pohjoisamerikkalaiset kokeellisen elektronisen musiikin artistit Tim Hecker ja Vatican Shadow saapuvat Helsinkiin perjantaina 12. lokakuuta. Kuudennella Linjalla järjestettävän alkuillan konsertin liput tulevat myyntiin keskiviikkona 29. elokuuta klo 9.00.

Aikaisemmin Jetone-taiteilijanimellä toiminut kanadalainen Tim Hecker on viimeiset vuoden työskennellyt ambient-vaikutteisen kokeellisen elektronisen musiikin parissa. Levyjään esimerkiksi Krankyn, Mille Plateauxin, Alien8:n ja Fat Cat Recordsin kautta julkaissut artisti muistetaan erityisesti viime vuonna ilmestyneestä albumistaan ”Ravedeath, 1972”. Pitkäsoitto nappasi Kanadan Grammyn eli Juno-palkinnon vuoden parhaasta elektronisen musiikin levystä ja keräsi ylistystä Pitchforkin ”Best New Music” -arvonimeä myöten.

Paitsi että Tim Hecker on arvostettu nimi elektronisen musiikin piireissä, hänellä on ihailijoita myös laajemmissa ympyröissä. Mies on esimerkiksi kiertänyt Godspeed You! Black Emperorin kanssa, tehnyt yhteistyötä niin Sunn O))) -yhtyeen Stephen O´Malleyn kuin Destroyerin Dan Bejarinkin kanssa, remiksannut Isis-yhtyettä sekä ollut tuttu näky festivaaleilla Sonarista ATP:hen.

Illan toinen esiintyjä Vatican Shadow on muutamia vuosia sitten Suomessakin Prurient-taiteilijanimellä vierailleen ja nykyisin myös Cold Cave -yhtyeessä vaikuttavan newyorkilaisen Dominick Fernown uusin projekti. Viime vuonna virallisen debyyttialbuminsa ”Kneel Before Religious Icons” julkaisseelta yhdysvaltalaisartistilta on tänä vuonna ilmestynyt kaksi 12” vinyylimaxia synkkää ja minimalistista elektronista musiikkia varhaisen Ministryn, Demdike Staren ja AFX:n hengessä.

12.10.2012 Kuudes Linja, Helsinki
Liput alk. 18,50€, K-18
Logged

E-mail: fanimal +a+ cfprod,com
MAGAZINE: http://www.special-interests.net
LABEL / DISTRIBUTION: FREAK ANIMAL http://www.nhfastore.net
Eloy
moderate user
**
Offline Offline

Posts: 60


« Reply #1 on: September 06, 2012, 12:18:36 PM »

Vatican Shadow tour flyer:Stream an exclusive track here from the upcoming "Ghosts of Chechnya" release on Hospital Productions: http://www.thirteen-thirteen.com/vatican-shadow
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.131 seconds with 20 queries.